Ny bruger?

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log på selvbetjening” knappen i menuen til højre og herefter Login med NemID/MitID for at få adgang til brugeroprettelsen.

Under brugeroprettelse skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mailadresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelsesskemaet og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den mailadresse, du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiveringslinket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig, og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger).

Når det er første gang, du bruger e-portalen, har du kun rettighed til en begrænset del af portalen. Du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge. Som udgangspunk har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid, såfremt klinikken anvender alle disse funktioner.

 

Husk at få hentet appen MIN LÆGE  klik evt. her: https://minlaegeapp.dk/